Alltid hos dig.

Fredagen var kanonmysig. Vart middag med Angie och Fredrik sen kom även Niklas över. Det dracks glögg och spelades Buzz. Sen vart det Teatern. Kom i säng vid halv sex.

Lördagen var en fruktansvärd dag. Hade en av de värsta baksmällorna ever. Botade den dock med champange hemma hos Anna, sen var jag fit for fight igen. Kvällen spenderades på julgalan, trevligt värre. Skulle dock skippat tequilan. Kom hemsläntrandes vid halv tre och då blev det bums i säng.

Idag är man sådär sliten som man förtjänar. Har varit uppe sen nio imorse men fortfarande inte orkat klä på mig. Bra där. Samlar ork för att ta tag i diskberget. Ikväll blir det middag hos Tobbes föräldrar, men fram tills dess ska jag jobba på att bli människa igen.


För att vi vill det tillräckligt mycket.

Då var torsdagen här och jag är nyss hemkommen från jobbet. Har haft en sådär lagom spännande dag, men imorgon är det fredag så humöret är ganska bra trots allt. Just nu drar jag mest runt i lägenheten och småplockar lite. Ligger ju som alltid prylar och dräller överallt. Måste försöka få lite ordning här för imorgon vankas det finbesök då Angie och Fredrik kommer hit. Ska bli mycket mysigt att träffa dom, speciellt med tanke på att vi inte träffat Fredrik sen början på juli och Angie sen slutet på augusti. Hur som helst är det alltså lättare städning som står på schemat och när min käre pojkvän kommer hem ska vi bege oss iväg och handla mat. Och glögg. Är sjukt, sjukt, sjukt sugen på glögg. En tråkig sak med denna torsdag är dock att det inte blir någon jympa för mig eftersom tiden inte räcker till. Lite synd just eftersom det är ett av mina favoritpass idag. Fast egentligen kanske det är lika bra eftersom jag har sån fruktansvärd träningsvärk efter gårdagen. Nåväl, nu ska jag fortsätta pyssla här hemma.

En bättre verklighet.

Den här veckan har än så länge sett ut ungefär som vanligt. Om man bortser från att jag skippade pilatesen i måndags eftersom jag hade sjukt ont i ryggen. Turligt nog tycker jag inte att pilates är sådär överdrivet roligt så det var mest bara skönt att ligga hemma och mysa framför tvn istället. Och igår blev det mys hemma hos Amanda efter jobbbet. Vi drack te, tittade på film och snackade skit, härligt. Tobbe hämtade upp mig strax efter klockan sex och då åkte vi upp till gymmet. Körde hårt med ben och mage så ikväll vankas det armar, axlar och bröst. Kanonis. Såg även filmen Shutter Island igår, sjukt bra. Antar att de flesta redan sett den, men om det är någon stackare som inte gjort den ännu så är det baske mig på tiden.

Allt för dig.

Nu har det gått ganska lång tid sen jag senast skrev någonting här, men saken är den att tiden envisas med att gå så vansinnigt fort. Hur som helst kan jag nämna att helgens kryssning var kanonkul med bubbelbad, lekar, skitsnack, snubblerier i trappen och så alkohol såklart. Var så trött på söndagen att det jag skippade träningen, fy på mig. Den här veckan har hur som helst inte bjudit på någonting utöver det vanliga. Har jobbat, tränat, tagit hand om Saga, myst med min fina pojkvän och haft pappa på besök. Och imorgon är det fredag och då firar jag och Tobbe fem år tillsammans. Dock blir det till att fira på lördag istället eftersom jag jobbar till halv åtta imorgon och sen börjar vid klockan nio på lördag morgon. Så lördagen passar bättre för mys. Vankas middag nere på stan sen blir det Harry Potter. Som jag längtat efter att den ska ha premiär. Älskar, älskar, älskar Harry!

Den här gången är det på riktigt.

Nu är fredagen kommen och jag är hundfri, yay! Ränner runt här i lägenheten och försöker packa ihop lite saker till helgen. Ska bege mig till Deciree i eftermiddag sen imorgon vankas det kryssning. Har dock ingen som helst aning om vad tusan jag ska ha med mig för någonting. Än så länge har jag packat med hårborste och tandborste. En rätt stadig början alltså. Förutom detta ska jag snart slänga i mig lite lunch och sen ska jag hämta mina nyklackade stövlar. Och handla en flaska vin förstås. Typ så.

Out of reach.

Igår jobbade jag stängning och slutade därmed någon gång strax innan halv åtta. Tobbe väntade då snällt på mig och tillsammans begav vi oss upp till Friskis. Då det sista passet för kvällen började klockan sju fick det bli till att gymma, vilket inte riktigt är min grej. Men turligt nog peppade Tobias mig och visade hur de olika maskinerna fungerade. Några kunde jag ju såklart lista ut själv, men vissa såg ju helt galna ut. Efter lite drygt en timme tyckte jag att det fick räcka så då åkte vi hem för att äta middag. Resten av kvällen tillbringades i soffan, tittandes på skräptv. Mysigt.

Och idag är det då torsdag och den har sett ut ungefär som vanligt. Ett litet undantag är dock att jag lämnat in mina favoritstövlar för att klacka om dem. En sak som är lite rolig att nämna är att jag bara hade med mig en stövel till skomakaren. Han tittade lite fundersamt på mig och undrade om jag inte ville klacka om båda två, jag å andra sidan stirrade förbryllat ner i min påse där det tydligen bara låg en stövel. Hade alltså glömt den andra hemma. Blev helt enkelt till att traska hem för att hämta stöpvel nummer två. Inte en överdrivet härlig promenad nu när det är så vansinnigt halt ute. Hur som helst slutade det ju bra, men jag kände mig sjukt korkad. Nåväl, nu ska jag ta tag i gårdagens disk, därefter blir det till att ladda upp för kvällens jympa.

Have you ever.

Gårdagens fina planer vart totalt fiasko. Ringde Tobbe vid halv fyra för att försäkra mig om att han skulle upp och träna så att jag kunde få åka bil upp med honom. Han svarade att han absolut skulle dit och jag vart då nöjd och belåten. När han väl kom hem från jobbet traskade vi ut till bilen för att bege oss men då valde den såklart att inte starta. Jag hade dock räknat med detta eftersom den typ aldrig startar på egen hand. Jag räknade dock med att Tobbe skulle ringa sin käre bror så att han kunde komma ut och hjälpa oss, den startar nämligen direkt om man använder startkablar. Tobbe orkade dock inte ringa sin bror, så det blev ingen träning för våran del. Detta sabbade mitt humör för resten av kvällen, klockan var nämligen så pass mycket att jag inte ens kunde promenera upp och köra ett pass om jag så hade velat. Var därmed en riktig surkärring fram tills det att vi kröp ned i sängen för att titta på Mulan. Var så arg att jag inte ens ville se på Desperate Housewives. Usel tisdag med andra ord.

Och idag är det då onsdag och jag har haft en skön sovmorgon. Har varit ute på en promenad med Saga i det slaskiga, blaskiga vädret och även hunnit med att äta frukost. Nu känner jag mig sådär jobbigt rastlös, men tyvärr lockar inte de tråkiga sysslorna just nu. Näe, ska nog ta och måla naglarna istället. Eller något annat lagom roligt.

Allting blir så tydligt.

Idag är det då tisdag och denna dag har inte bjudit på någonting utöver det vanliga. Har jobbat och tagit hand om Saga typ. Har även hunnit med att spana in den nya serien Ung och bortskämd, herregud vilka människor säger jag bara. Hoppas verkligen att människorna i serien spelar sådär dumma, för annars är det baske mig skrämmande. Hur som helst sitter jag nu och väntar på att min käre Tobias ska komma hem så att vi kan bege oss upp till Friskis. Brukar alltid promenera upp dit på tisdagar för att köra spinning vid halv sex, men idag bangade jag det för vädret är inte okey. Hade det inte blåst så förbannat hade det inte varit några problem, men nu ser man ju inte ens vart man går. Näe, så ikväll för det bli något annat pass, börjar ett varje halvtimme så det löser sig fint. Sen vankas det såklart Desperate Housewives i afton.

Nu är vi där igen.

Lördag: Spenderade dagen nere på stan tillsammans med min käre Tobias. Vi strosade runt i det fina vädret och avnjöt en lunch på Dejvan. Mätta och belåtna traskade vi hemmåt för att hämta bilen därefter bar det av mot kyrkogården. Lustigt nog var pappa, Stoffe och Sanna där samtidigt. Tände många ljus, planterade ljung och lade ner två fina kransar hos mamma. Höstfint. Kvällen bjöd på Buzz och Wii tillsammans med Ante och Maria, trevligt värre.

Söndag: Städdag och mysdag. Fick besök av Niklas och Carro sen vankades det träning och därefter var det filmmys. Lugn och skön söndag med andra ord. En sak som tåls att nämnas är att jag inte vaknade upp bakis en enda dag denna helg, fantastiskt skönt.

Måndag: Seg, seg, seg måndag. Klev som vanligt upp ur sängen vid halv sex och då blev det frukost, morgonfix och promenad med Saga. Är på tok för mörkt och kallt ute nu för att promenera vid den tiden på dygnet. Har inte gjort någonting vettigt idag förutom att jobba. Nu försöker jag samla ork för att ta tag i disken därefter ska det fixas middag för ikväll vankas det pilates. Är inte överdrivet taggad.

Med tiden ser man allting lite tydligare.

Just nu är jag ensam hemma vilket får det att krypa under skinnet på mig. Det är fredag och jag är sjukt rastlös, men turligt nog kommer min fina Amanda hit om några timmar. Så det gäller bara att härda ut. Men fram tills dess får jag roa mig med annat. Så nu tänkte jag dela med mig av mer eller mindre intressant fakta om mig själv. Extremt spännande.

- Jag tycker inte om höga ljud. Inte ens hög musik.
- Min högerfot är en halv storlek större än min vänstra.
- Angie är den vän som jag känt längst och som jag fortfarande umgås med.
- Jag har aldrig bowlat.
- Jag har usel balans. Klarade med nöd och näppe av att gå frammåt på bommen på skolidrotten.
- Min bästa vän är Amanda.
- Jag tycker inte om någonting som kommer från havet, varken fisk, skaldjur eller annat skräp.
- Jag tycker om att plocka svamp men skulle aldrig få för mig att äta det.
- Jag har bara två kusiner.
- Jag är 166 centimeter lång.
- Min favorit serie är Desperate Housewives.
- Jag är lite smygkär i Johnny Depp.
- Jag föredrar att titta på Doobioo istället för Idol.
- Jag älskar att ligga och steka i solen.
- Bästa svenska boken jag läst är Snabba Cash...
- ..Tätt följd av boken Svek.
- Jag följde både Skilda Världar, Rederiet, Tre Kronor, Nya Tider och Vita Lögner när det sändes.
- Jag har inte sett ett enda avsnitt av vare sig Lost, Prison Break eller True Blood.
- Jag har haft tandställning.
- Min favoritfilm är Moulin Rouge.
- Jag har ägt alla säsonger av Sex and the City i ett år men ändå bara sett de tre första säsongerna.
- Jag har dålig hörsel.
- Min stortå är lika lång som den bredvid (pektån?).
- Jag är så rädd för ormar att jag knappt vågar gå i skogen.
- Jag är inte särskilt bra på att simma.
- Jag är inte överdrivet förtjust i rotfrukter.
- Jag äter bara gulgröna bananer.
- Min favoritdrink är Mojito.
- Jag avskyr paprika.
- Jag brukar fundera över hur jag skulle se ut i blont hår.
- Jag har dragit ut tre tänder.
- Jag har aldrig brutit några ben.
- När jag var liten (4-5 år) tyckte jag om att gå runt naken.
- Jag hatar Red Bull.
- Jag avskyr att stressa. Blir på fruktansvärt dåligt humör av det.
- Jag har aldrig förstått grejen med tequila. Det är ju bara äckligt.




Ingenting kan stoppa oss.

Nu är fredagen här och jag har precis ätit frukost och nu peppar jag för jympa med Amanda klockan 11.30. Gårdagens pass var nog det bästa jag varit på och jag kände mig pigg och alert hela timmen. Klarar som vanligt inte av att göra armhävningar, men det ger nog med sig med tiden. Har äntligen börjat få lite koordination så jag kan röra på både ben och armar samtidigt. Stort steg frammåt alltså. Hur som helst händer det inte mycket annat i mitt liv just nu. Träningen är det som håller mig på någorlunda gott humör och som gör att jag har någonting att se fram emot. (Herregud är det verkligen jag som skriver detta? Jag som aldrig förstått det roliga med att träna utan sett det som ett nödvändigt ont?!)

Vad denna kväll har att erbjuda återstår att se. Min käre pojkvän ska ut och slira i stora staden Stockholm så jag är solo. Får se om det blir en mysig hemmakväll med choklad och Idol eller om det blir en sväng ned på stan. (Säger som bästa spinninginstruktören Nettan: Anledningen till att vi är här och kämpar är ju för att vi ska få unna oss någonting gott när vi kommer hem.) Känner att en Mojito på Åtellet lockar väldigt mycket, tyvärr blir det ju sällan en utan flera och det sätter sina spår i plånboken.


Need you.

Torsdag, torsdag, torsdag, härliga torsdag! För första gången denna vecka är humöret på topp och jag känner mig jävligt pepp. Har varit duktig och fixat middag och diskat och snart vankas det träning. Middagen ska inte ätas förns efter träningen, men den är helt färdig så den behöver bara värmas på när det är dags. Ikväll blir det jympa istället för spinning, vilket egentligen är lite dumt med tanke på att jag har problem med benen, men Maria frågade om jag ville följa med och jag kunde ju självklart inte säga nej. Jympa är ju trots allt roligare än spinning. I afton är det även bästa tv-kvällen med Robinson, Lyxfällan och Hellenius hörna. Kanonis. Och imorgon vankas det storstädning och tvättstuga. Spännande fredagkväll för mig alltså. Känner dock ett stort sug efter att gå ut på krogen, så hittar jag någon som nappar på den idén kanske det får bli till att svänga sina lurviga en stund också. Återstår att se.

Hur som helst är detta en bra, bra, bra dag!

En svunnen tid.

Nu är onsdagen kommen och den här veckan har än så länge varit sådär seg och värdelös som jag förväntat mig. Novemberångesten har slagit till med full kraft och jag håller stadig räkning på hur många dagar det är kvar av denna hopplösa månad. Egenligen har den här veckan inte börjat särskilt dåligt, det är bara så enkelt att november sänker mig. Hur som helst har jag inte gjort någonting spännande som är värt att nämnas. Var på spinning igår, därefter vankades det storhandling på Flygfyren allt medans min käre pojkvän låst ut sig själv från lägenheten och inte heller lyckades få igång bilen. Lyckat. Hur som helst var min käre far i Norrtälje och kunde köra hem mig och mina fem matkassar. Tur i oturen alltså.

Idag vankas det som vanligt jobb, stängning som varje onsdag. Känner mig sjukt opeppad, men snart är det i alla fall helg igen. Har en väldigt spännande fredagkväll framför mig, jag och tvättstugan. Fantastiskt när man har saker att se fram emot!


RSS 2.0