Om det ändå vore så.

Då var det måndag och en ny vecka är kommen. Typisk måndag. har jobbat och är nu hemma med Saga. Håller på att samla energi nog för att ta mig an gårdagens disk. Känner mig sådär lagom taggad. Ikväll blir det hur som helst en lugn måndag, ska dega i soffan och titta på Top Model och Big Brother. Precis lagom nivå.

Helgen som gått har varit sjukt lugn. Fredagen blev en riktig myskväll då jag och Tobbe låg och tittade på olika kriminalserier på tv. Kröp i säng vid klockan tolv då vi båda var sinnessjukt trötta. Lördagen inledde vi med en promenad i det vackra, men kyliga vädret därefter blev det till att pyssla i hemmet. Jag städade och fejade medan Tobbe målade dörrfoder och satte upp en hylla och lite annat småfix. Frammåt kvällen vankades det Melodifestival och därefter Die hard. Otroligt nog var det Tobbe som somnade till Die hard och inte jag. Och söndagen blev lika lugn som lördagen. Drällde runt här hemma hela dagen fram tills det vankades träning vid halv fem. Väl hemma igen var det dags för middag därefter kom Niklas och Carro över på lite fika och för att titta på Solsidan med oss. Trevligt att vara lite social i alla fall. Och mer än så bjöd inte helgen på.

Ibland är det bättre att bara hålla med.

Då var vi framme vid torsdag och hur skönt är inte det?! Har kommit hem från jobbet och konstaterat att Saga otroligt nog inte hittat på något bus idag. Tidigare i veckan har hon dock hunnit med att äta upp min choklad och mitt Lyspsyl. I sängen. Låter så mysigt att man blir lite avundsjuk. Kanske inte att äta lyspsyl, men choklad. Hur som helst har hon skött sig idag. Mycket imponerande. Om en liten stund har jag tid i tvättstugan. Ska passa på att tvätta min jacka. Måste ju ha torktumlare till den och det har vi ju inte här i lägenheten.

Ikväll vankas det jympa på Friskis som vanligt. Därefter blir det till att titta på Svenska Maffia. En typsik torsdagkväll med andra ord. Skönt.

Det är så logiskt.

Härliga, soliga, sköna lördag! Vaknade upp vid klockan tio imorse och kände mig pigg och utvilad. Avnjöt en frukost framför tvn med min käre pojkvän därefter började det krypa i kroppen på mig. Satte igång en laddning tvätt, tog tag i gårdagens disk och släpade fram dammsugaren. När jag stökat färdigt här hemma traskade jag upp till Friskis för lite lördagsjympa. Mys. Kom hem därifrån för lite drygt en halvtimme sedan och har än så länge bara hunnit med att duscha. Snart ska jag börja fixa mig så smått inför kvällens fest. Älskar att ha gott om tid på mig till sånt.

Kan även säga att mitt humör blev betydligt bättre efter att ha tränat. Rena magin.

Förlåt att jag är bitter och cynisk.

Har fått en släng av superduperdåligt humör. Är verkligen rosenrasande på allting för tillfället. Och helt utan anledning. Men det bubblar och rycker i hela kroppen på mig. Får ingen ro. Är bara arg, arg, arg. Tur att min käre Tobias inte är hemma för då skulle detta med största sannolikhet gå ut över honom. Näe, istället har jag planer på att fly upp till Friskis och sen komma hem som en gladare och mer harmonisk människa. Håller tummarna för att det blir så.

Men det är så konstigt hur alltid kan kännas skit helt plöstligt. Jag vill bara skrika på folk och gärna slå sönder lite saker. Och det är så frustrerande att det inte finns någon orsak till att känna såhär. Allting kändes ju fint imorse. Och i förmiddags. Men sen var det som att någon kom och matade mig med en stor portion ilska. Fuck!

Visst gillar vi vintern.

Har precis kommit in från en mindre skön promenad med Saga. Hann med att ramla två gånger i den djupa snön. Väldigt duktigt. Saga tyckte ju självklart att det var jätteroligt eftersom hon trodde att jag lekte med henne. Nu har jag hur som helst lyckats ta mig in och trassla mig ur de dyngsura mjukisbyxorna. Ska fortsätta att tvätta, som vanligt. Ni som läser detta kanske undrar hur i helvete man kan tvätta så mycket men ändå ha tvätt kvar, men tro mig det är fullt möjligt. Men förhoppningsvis har jag bara fyra maskiner kvar nu. Eller kanske fem. Men det tar sig sakta men säkert.

I eftermiddag kommer min käre far hit för att hämta Saga också. Ska bli skönt att få vara lite hundfri. Ska även försöka tigga till mig skjuts upp till Friskis, orkar baske mig inte gå upp dit idag. Igår gav jag mig ju ut i snöstormen och jag tror nog att själva promenaden till Friskis var lika jobbig som själva passet. Men då bör det nämnas att jag inte tog den smartaste vägen utan den kortaste. Tyvärr var den kortaste helt igensnöad så jag fick pulsa fram hela vägen ner till hamnen. Inte överdrivet gosigt.


Var länge sedan jag tipsade om någonting nu, men idag har jag kommit på en sak som jag verkligen kan rekomendera. Nämligen hårvårdsserien Aussie. Den luktar supergott och är helt fantastiskt bra. Priset ligger på cirka 99 kronor flaskan, men ibland lyckas Rusta köpa in deras produkter och där kan man hitta dem för 59. Hur bra som helst. Alla borde använda Aussie. Utan tvekan det bästa shampoot jag använt. Om man bortser från Kérastase, men det kostar ju betydligt mer.




Det är så enkelt.

Jaha då var det torsdag då, fast jag tror att det är måndag. Har verkligen inte haft någon som helst koll på dagarna den här veckan. Men det är rätt skönt faktiskt. Hur som helst är jag nu hemma och myser med min kära Saga. Jag försöker få henne att förstå att det är "busen" som hon ska bita på och inte mig. Går lite sådär. Kan inte precis tro att hunden är två år gammal. Snarare två månader. Men är man så söt som hon så kommer man undan med det mesta. Förutom att äta upp handkontroller till ps3. Där var gränsen nådd.

Håller även på att tvätta. Som vanligt. Känns inte som att jag gör annat. Men snart är tvättberger baske mig under kontroll. Yay. Ikväll vankas det jympa på Friskis därefter blir det till att titta på Svensk maffia. En typisk torsdagkväll med andra ord.



Hittade denna snygga bild från när Tobbe och jag höll på att fixa i lägenheten. Gillar verkligen min målar-outfit, känns väldigt passande.


Noll fokus.

Då var tisdagen här, fast i mitt huvud är det måndag. Har ingen aning om varför det känns så, men det är i alla fall skönt att det inte är tvärtom. Jag är hur som helst mitt uppe i att städa här hemma. Har än så länge bara hunnit med att dammsuga sen jag kom hem, men det är i alla fall en bra början. Nästa projekt är att vika tvätt och därefter ska jag ta mig an disken. Inte särskilt spännande. Men turligt nog känner jag mig full av energi idag så det underlättar betydligt. Ikväll vankas det jympa på Friskis och därefter blir det filmmys med min käre Tobias. En riktigt fin tisdag med andra ord. Yay!



Bjuder på denna extremt snygga bild från lördagens fest.


Det var annorlunda då.

Den här vecka har jag:

- Jobbat.
- Varit på Friskis.
- Handlat en torkställning.
- Tvättat, tvättat och tvättat lite till.
- Orsakat en mindre översvämming i badrummet.
- Storhandlat.
- Mer eller mindre slaktat min blomma Tjorven.


En väldigt produktiv vecka alltså. Not!

Och ikväll blir det fredagsmys med min älskling, men först en vända upp till Friskis. Sen imorgon vankas det fest, ska bara försöka fixa fram en bra outfit. Temat för kvällen är After ski á la 80-tal. Lagom enkelt sådär.

RSS 2.0