Så mycket mer.

Tänkte bara berätta att:

- Amanda är världens bästa vän.
- Imorgon är det äntligen fredag!
- Jag har sjuk jävla träningsvärk i mina ben.
- Jag precis har beställt hem Solsidan, bättre sent än aldrig.
- Det är ett av mina favoritprogram ikväll, Kniven mot strupen.
- Nästa tisdag börjar säsong sju av Desperate Housewives.
- Jag måste, måste, måste ta mig i kragen och klacka om mina snyggstövlar.
- Jag är i stort behov av nya jeans då jag fått två stora hål i mina favoriter.
- Mina favorit tights är spårlöst försvunna.
- Imorgon är det första oktober. Sjukt, sjukt sjukt!
- På lördagmorgon ska jag och Amanda på spinning.
- Jag verkligen borde klippa mig.

Spännande.


För dig är allting så självklart.

Idag är det alltså torsdag och jag sitter i soffan och njuter av en efterlängtad sovmorgon. Börjar inte jobba förns kvart i ett idag så jag har massor av tid på mig att göra ingenting. Egentligen skulle jag väl behöva ta mig i kragen och dammsuga här hemma, men jag tror jag skjuter upp det till imorgon. Eller i alla fall senare idag. Orkar inte med dammsugarens hemska ljud när jag är nyvaken.

Igår var jag på ki-box med Amanda och jag har nog aldrig varit så slut i hela mitt liv. Svettades som en gris redan efter uppvärmningen och då var det en hel timme kvar. Överlevde dock hela passet vilket är riktigt imponerande. Men det var nog mest tackvare Amanda som peppade mig hela tiden. Vem hade kunnat tro att det kunde vara så roligt att få slå på ett par kuddar?!


Kvällstips!

Tänkte bara uppmana alla som inte sett Harry Potter-filmerna ännu att göra det. Harry Potter är helt, helt fantastisk (speicellt på söndagar). Alla filmer är bra, men fyran (Den flammande bägaren) är den allra bästa. Jag har inte läst någon av böckerna och det kanske är därför som jag tycker att filmerna är så bra. Folk som läst böckerna har inte varit så överdrivet imponerade av filmerna, men jag tycker dom är kanon. Väntar ivrigt på att dödsrelikerna ska släppas på film. De två första filmerna är lite mesigare än resten, men det beror ju på att Harry är så liten då. Men han blir äldre och filmerna mer spännande så låt er inte avskräckas!

Go Harry!




Lite lagom sådär.

Måndag: Igår var det då dags att prova på pilates för första gången. Hade ingen riktig koll på vad det var egentligen, men turligt nog var det ingen av oss som hade stenkoll på det. Var hur som helst ganska roligt, men väldigt märkligt. Så mycket konstiga saker att tänka på och sådär. Andningen var tydligen väldigt viktigt vilket jag glömde bort hela tiden. Förhoppningsvis får man lite mer grepp om sakerna så småning om.

Tisdag: Idag har jag jobbat mellan åtta och två, därefter sprang jag upp till Amanda en snabbis för att snacka lite skit innan jag traskade iväg till bussen för att åka hem till far. Spenderade några timmar ute i Bergshamra tillsammans med Saga och när pappa kom hem hoppade vi in i mongo-mercan ( Bilen alltså). Kom hem vid halv sex och då blev det till att ta tag i gårdagens disk, därefter vankades det middag. Sedan dess har den här kvällen har inte bjudit på någonting spännande alls. Har suttit i soffan och tittat på hockey med Tobbe och Ante, men nu har jag tröttnat och ska hoppa in i duschen istället. Är på rätt taskigt humör så jag funderar på att krypa ner i sängen och mysa med en bok eller dra igång en film på datorn. Känns lite lagom.




Bjuder på denna fina bild som är tagen under våran semester i Gävle.


En gång i tiden älskade jag dig.

Fredag: En ganska seg dag. Jobbade mellan åtta och tre, därefter blev det en snabbfika med Amanda. Efter vi sagt hejdå kände jag mig allmänt nedstämd och drällde runt på stan i hopp om att bli lite glad. Dock hjälpte det inte särskilt bra. Kom hem vid halv sex och då blev det balkongmys med Tobias. Då ingen av oss orkade laga middag beställde vi hem pizza/kebabrulle från Solbacka. Väldigt praktiskt med hemkörning. Resten av aftonen spenderades framför tvn.

Lördag. Jobbade mellan nio och fyra, därefter traskade jag hem för att mysa lite med Tobias. Vi snackade skit, kollade på möbler på internet, åt tacos och spelade Wii. Vid tio-tiden ringde vi Fia för att höra vad hon pysslade med och efter en kort överläggning bestlutade vi oss för att ses på Trädgårn. Hade en kanonkul afton som innefattade cider, champange, på tok för långa toa-köer, skitsnack, cigaretter, upp och ned vända bord, dans, sång och allmän galenskap. Vid tre stängde Trädgårn och vi masade oss då hemmåt.

Söndag: Vaknade upp med huvudvärk och därför krälade jag ut till soffan där jag spenderade halva dagen. Hade dock varit dum nog att lova Sanna att komma på hennes pass på Friskis klockan halv fem, så jag var så illa tvungen att promenera dit. Var visserligen väldigt roligt, men jag kände mig sjukt efter och vilsen. Gjorde inte alla rörelser rätt men jag rörde mig i alla fall hela tiden och för det förtjänar jag en klapp på axeln.

Måndag: Jobbade mellan åtta och tre därefter stressade jag hem till Saga. Pappa kom och hämtade henne för en liten stund sedan så nu är jag hundfri igen. Om lite drygt en timme vankas det pilates vilket kan komma att bli väldigt spännande. Vet knappt vad det är. Lite jobbigt dock att jag har träningsvärk från igår. Men men, jag överlever nog.

Hela staden var vår, men bara för en kväll.

Värt att nämna om dagarna som gått: Fredagen vart som planerat lugn. Jag pysslade i köket i flera timmar då jag försökte fixa två tårtor samtidigt vilket inte var något smart drag då jag hade på tok för få burkar och byttor så jag fick diska en miljon gånger. Resultat blev dock ganska bra visade det sig så det var värt det. På lördagen var det jobb mellan nio och halv fem därefter var det bara att dra sig hemmåt och snygga till sig lite inför kvällens fest. Min och Tobbes innflyttningsfest/föedelsedagsfest blev väldigt lyckad måste jag säga. Vart mycket prat, skratt och dans både hemma och sen på Mobergs. En kanonkväll helt enkelt. Om söndagen finns inte mycket att säga. Jag spenderade hela dagen i soffan tillsammans med min älskade Harry Potter och en pizza. Och den här veckan har än så länge bara bjudit på jobb, jobb och jobb.

Idag slutade jag klockan tre vilket känns kanonskönt. Kom hem strax innan klockan fyra och nu sitter jag och myser lite i soffan innan jag ska ta tag i disken och så småning om även kvällens middag. Ska försöka släpa med Tobias ut på en promenad ikväll eftersom det är så fint väder. Får se hur det går.


Höstglöd.

Fredag: Idag jobbade jag mellan åtta och ett vilket nu har gett mig lite tid att hinna fixa lite inför morgondagen då det stundar födelsedafsfest/inflyttningsfest. Då jag jobbar imorgon kommer jag inte hinna få mycket vettigt gjort då så därför försöker jag hinna med så mycket som möjligt nu. Står och fixar med tårtor och annat samtidigt som jag försöker ta hand om gårdagens disk. Min käre Tobias fyllde nämligen år igår så vi fick besök av hans föräldrar, mormor, storebror Ante och hans fur Maria och så syster Fia såklart. Var världigt mysigt, men det blev ju en hel del disk. Turligt nog blev det mest bara koppar och fat så det är inte särskilt jobbigt. Detta kommer hur som helst bli en lugn fredag, mysmiddag och lite vin. Räcker bra så!

Höstglöd.

Tisdag: Sitter hemma med i lägenheten tillsammans med Saga. Har haft en helt okey dag på jobbet. Trodde jag skulle jobba mellan åtta och tre idag men så var det icke utan jag slutade redan klockan två. Lycka. Kom hem någon gång kring halv tre och då blev det en promenad med vovven. Därefter slog jag mig ned framför tvn för att avnjuta en kopp kaffe och en knäckemacka. Mys! Har även hunnit med lite vettiga saker, så som att diska, rensa ur skafferiet och packa upp lite av allt det jag och Tobbe släpade hit i söndags. Och nu sitter jag här och väntar på att pappa ska komma och hämta Saga och sen väntar jag på att Tobbe ska komma hem så att vi kan åka och handla. Försöker även samla kraft nog att packa upp sakerna ur den sista flyttkartongen. Men det är ju så vansinnigt trist.

Vi lever för stunden.

Idag är en sån där dag då det kryper i hela kroppen på mig. Är rastlös och irriterad, trött och stressad. Får ingen ro i kroppen oavsett vad jag gör. Kom hem strax innan klockan fyra idag och jag har inte ens satt igång tvn än vilket är helt galet för att vara jag. Kan inte vara still men orkar inte heller göra någonting. Har mest bara strosat runt här hemma och pysslat med lite småsaker. Tobbe är på innebandy just nu vilket passar väldigt bra eftersom jag är så lättretlig just nu, dessvärre blir rastlösheten bara värre av att vara ensam. Just nu blir ingenting riktigt bra eller rätt. Det bara kryper, kryper, kryper.

Vi är på uppgång nu.

Äntligen fredag! Idag slutade jag jobbet vid halv två så jag har varit hemma i lite drygt fyrtio minuter nu. Hur skönt som helst. Håller på att röja upp lite här hemma då det inte blivit så mycket städning i veckan utan mest bara stök. Ska även anstränga mig lite med middagen ikväll och lyxa till det med en smulpaj till kvällen. Har haft planer på att baka paj i snart två veckor, men det har inte blivit av. Har antingen varit för mätt eller för trött. Men ikväll är det baske mig dags. Eftersom det bara ska bli en lugn kväll framför tvn så förtjänar man ju lite snask, det är ju typ helg. Känns dock lite lagom tråkigt att jag ska jobba imorgon igen. Jag avskyr verkligen att joba helg. Helt helt helt världelöst. (Ja jag vet att jag sagt det tusen gånger, men jag kommer ändå säga det tusen till.)

Sådär lagom bra.

Den här veckan har inte bjudit på särskilt mycket spännande, utan den har mest bestått av att jobba, äta, duscha, slötitta på tv och sova. Har med andra ord varit ganska värdelöst. Just i detta nu sitter jag i Amandas lägenhet och väntar på att hon ska komma hem. Har varit här i drygt en timme och väntat på henne och under den tiden har jag hunnit med att äta upp nästan ett halvt kilo med vindruvor vilket såklart resulterat i att jag nu har sjukt ont i magen. Hur som helst känns det bra att torsdagen är avklarad, imorgon jobbar jag mellan åtta och halv två vilket känns kanon. Nu finns det inte så mycket mer att skriva eftersom mitt liv är ganska segt just nu.

Jag glömmer aldrig dig.

Och även fast det känns bättre nu. Och även fast mitt hjärta börjat läka. Så gör det fortfarande ont. Inte alltid. Och inte som i början. Men när det väl slår till så är smärtan så stor och så ihärdig att ingenting annat spelar någon roll. Det där enorma mörkret som omslöt mig konstant för inte så länge sedan gör sig fortfarande påmint. Och vid dom tillfällena blir smärtan återigen sådär outhärdlig. För hur bra saker och ting än känns större delen av min vanka tid så bär jag ändå med mig en enorm saknad och ett sånt tomrum som få människor kan förstå. Och det värsta är ju att ingenting hjälper. Och ingen kan trösta. För det är min saknad. Och min sorg. Och min ensamhet.

Filmtips!

Nu var det som vanligt evigheter sen jag tipsade om någonting, men jag har helt enkelt inte kommit på någonting som är värt att tipsa om. Kom dock på en film idag som jag tycker att alla borde se. Den har några år på nacken nu så många av er har nog redan sett den. Men om det finns någon där ute som inte gjort det än så tycker jag baske mig att det är dags nu. Filmen i fråga heter A beautiful mind och Russell Crowe spelar huvudrollen. Filmen utspelar sig till största delen under 1950-talet och den baseras på en sann historia. Finns massor att skriva om den här filmen, men då jag inte vill avslöja för mycket nöjer jag mig med att säga att detta är en film som man bara måste se.





Du får mig att se allting lite tydligare.

Idag är det som alla vet onsdag och det innebär sovmorgon för min del. Klev ur sängen vid halv tio vilket var kanonskönt och sedan dess har jag ätit en lång frukost framför tvn. Nu ska jag alldeles strax ta mig kragen och börja göra mig klar för att traska iväg till jobbet. Ska visserligen inte gå här ifrån förns vid halv ett, men det är alltid skönt att vara klar i tid. Dessutom är jag inte särskilt snabb av mig eftersom jag alltid ska hitta på en massa annat emellan. Hur som helst har den här veckan börjat ganska bra. Måndagen spenderades på jobbet därefter tillsammans med Saga och gårdagen bara försvann. Kom hem från jobbet vid tre och innan jag visste ordet av var klockan sju och det vankades middag. Mycket märkligt.




Bjuder på en bild från kräftskivan hos Linus och Jessi.



RSS 2.0