Visst är det tråkigt att ha fel.

Idag har jag huvudvärk. Mindre kul. Har sett fram emot att träna ikväll men eftersom huvudvärken vägrar ge med sig får jag skippa det. Bajs. Får bli myskväll tillsammans med min käre Tobias istället. Ska titta på Twilight - Eclipse. Förstår dock inte riktigt grejen med Twilight. Visst är filmerna bra, men inte bra. Har haft en ganska produktiv dag trots huvudvärken. Jobbat och sen pysslat med lite annat. Expriment skulle man kunna säga.

Näe, nu ska jag bädda ner mig i soffan och titta på Lilla Jönssonligan på styva linan. Dem visar den på Sf kanalen nu. Mysigt. Kanske dricka en kopp té också.  

All I need.



- Jag är lite för tjock.
- Mitt hår är slitet och missfärgat.
- Jag är fattig som en kyrkråtta.
- Jag har slarvat bort sista skivan av Solsidan.
- Jag har helt slut på té hemma.
- Dom har slutat sända Mammas nya kille.
- Hela köket är fullt med disk.
- Jag fick ingen reklam idag.
- Det är januari - mörkt, kallt, tråkigt och fattigt.
 

Men trots detta är jag jävligt nöjd just nu. Känner märkligt nog något inre lugn för tillfället. Stark och trygg typ. Kanske rentav lycklig?!


En finfin söndag.

Bra, mysig, härlig söndag. Har varit på långpromenad med min käre Tobias och även varit och sagt hej till Niklas och Carro. Nu har vi haft mysfika, ätit morotskaka och druckit té. Och snart vankas det jympa. Känner mig sådär skönt glad idag. Livet är inte allt för dumt nu faktiskt.



Dagens positiva: Min morotskaka som jag bakade blev kanongod. Faktiskt.
Dagens positiva 2: Mina naglar ser för ovanlighetensskull rätt fräscha ut. Händer sisådär tre gånger om året eller så.
Dagens positiva 3: Jag hittade mitt favoritschampoo till fyndpris. Det brukar kosta 99 kronor men idag hittade jag det för 59. Man blir ju glad!

Dagens negativa: Kan inte komma på någonting för tillfället. Mer än att jag är fattig som en kyrkråtta för tillfället. Men det gör mig ingenting just nu.


Lite som en återvändsgränd.

Gårdagen blev just så lugn som jag förutspått. Kom hem från Friskis strax innan sju och då blev det till att äta två knäckemackor och dricka lite té. Därefter blev det soffmys för hela slanten. Bäddade ner mig med mitt täcke och tittade på Superman, Hannibal och sen zappade jag mellan två filmer till. Lyckades otroligt nog hålla mig vaken tills Tobias kom hem klockan tre. Vid det laget var han självklart sjukt trött och även hungrig så han tröck i sig lite gröt innan vi kröp till sängs.

Idag är jag återigen ensam eftersom min käre pojkvän är och arbetar igen. Egentligen var planen att de skulle bli färdiga igår, men så blev det inte. Men förhoppningsvis är han hemma till middagstid idag. Har bakat en morotskaka åt honom, som en liten belöning för att han arbetat så hårt den här veckan. Har dock aldrig gjort morotskaka förut, så hur den kommer smaka återstår att se. Ikväll blir det hur som helst lugnt. Tror min käre Tobias ser fram emot att bara få vara hemma och göra ingenting. Inte mig emot.



Dagens negativa: Skulle vara duktig och dammsuga och moppa golven här hemma. Men det gick självklart åt helvete eftersom dammsugarslangen gick av. Det har varit en spricka i den ganska länge men idag gick den av helt och hållet. Mindre kul.

Dagens positiva: Har provat tvättmaskinen för första gången. Känns sjukt nice!


Ibland blir inte allting som man tänkt sig.

Jaha, då var det fredag då. Känns ju inte allt för dumt. Vankas fredagspass på Friskis vid klockan fem därefter blir det till att dega i soffan resten av kvällen. Antagligen ensam eftersom min käre pojkvän ska jobba. Dem som han jobbar hos ska tydligen flytta in in i huset där han arbetar imorgon, så det måste bli färdigt ikväll. Så jag får ha fredagsmys för mig själv. Turligt nog finns det ju en del sevärt på tv denna aftonl, bland annat Hannibal. Har aldrig sett hela del, så det är bakse mig på tiden nu.



Älskade hund.


Allt har sin tid.

Nu är det torsdag och jag är nu hemma med min kära hund. Idag när jag var på jobbet passade hon på att äta upp min ansiktscreme, smakade nog smaskens. Hur som helst håller jag på att svänga ihop lite middag eftersom jag vill äta innan jag går och tränar. Var lite sugen på spinning klockan halv sju, men det fanns bara två platser kvar och jag kan inte boka över internet. Vet inte riktigt vad som är fel men jag kan helt enkelt inte logga in. Hur som helst får det bli jympa istället. Inte så dumt det heller. Med lite tur kanske det finns något bra spinningpass imorgon. Nu när Amanda är borta blir det inte till att köra 06.45, så bra karaktär har jag inte.

Lift me up.

Onsdag, onsdag, onsdag... Känner mig trött och seg idag. Väldigt märkligt med tanke på att jag hade sovmorgon imorse, det har varit solsken och jag har fått en hel del frisk luft. Hur som helst har denna dag inte bjudit på särskilt mycket spännande. Har haft det mysigt med Saga och sen har jag jobbat. Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Provade att göra couscous för första gången och det var ju inte särskilt svårt. Dessvärre lyckades jag självklart salta på tok för mycket. Men så kan det gå. Snart ska jag bege mig ut på en kvällspromenad med Saga därefter vankas det en dusch och sen tänker jag baske mig krypa ner i sängen och lösa lite korsord. Jag vet att det är lite tantvarning att lösa korsord i sängen, men jag har en sån period just nu. Löser korsord så gott som hela tiden.

Jag försöker i alla fall.

Då var tisdagen här och jag är fortfarande på ganska gott humör, om än inte fullt så bra som igår. Lite vardagsångest har krupit sig på, men inte farligt mycket dock. Förhoppningsvid släpper det efter att jag varit och tränat. Vankas jympa vid klockan sex, älskar det faktum att vårterminen började igår vilket innebär nya pass. Dessutom känns det fantastiskt bra att få använda ordet vårtermin, det låter så.. Vårigt! En till positiv sak är att min käre storebror förhoppningsvis ska koppla in min och Tobbes tvättmaskin idag. Det är liksom på tiden med tanke på att vi köpte den i maj och har bott här sen i juli. Vore vansinnigt skönt att slippa tänka på att boka tvättstuga eftersom jag är sämst i världen på det. Nåväl, nu ska jag fortsätta diska. Känns som att det är det enda jag gör. Kanske är det så enkelt att jag diskar fruktansvärt långsamt?!



Bjuder på denna bild från sommarens semester i Gävle.
Och ja, jag vet att min pojkvän är snygg!


Long nights

Måndag: Mår bra. Harmonisk. Lugn. Orkar inte bry mig om dåliga saker idag. Ingen ångest här inte. Ingen ilska eller frustration. Bara tillfreds. Skön känsla. Njuter så länge den varar.



Ibland krävs det så lite.

Då var söndagen kommen och jag sitter hemma och myser. Min käre pojkvän är ute på lite uppdrag så jag har hela dagen för mig själv. Har ingen aning om hur jag ska fördriva denna dag, det enda jag vet är att det vankas jympa på Friskis vid halv fem. Helgen har hur som helst varit väldigt lugn. Gårdagen spenderades hemma, Tobias satte upp lite taklister och jag spanade runt på nätet efter prylar till hallen som är vårat kommande renoveringsprojekt. När kvällen kom blev det filmmys i soffan och sen kröp vi till sängs vid klockan tolv. Väldigt lagom.

Det känns inte så viktigt faktiskt.

Idag är det fredag och jag har varit ledig hela dagen. Vaknade dock av att Amanda ringde och väckte mig vid 06.20, vi skulle nämligen på spinning vid 06.45. Jag var väldigt medveten om detta och hade ställt mitt alarm på 05.50, dessvärre valde det att inte fungera. Så det blev till att kasta mig upp ur sängen och slänga på mig träningskläderna, därefter bar det av mot Friskis. Kom hem igen vid klockan åtta och då var jag sjukt hungrig så det blev till att äta lite knäckemackor och dricka té. Därefter blev det en prommenad med Saga. Resten av dagen har jag slappat framför tvn och pysslat här hemma. Har bland annat oljat in våran köksbänk vilket resulterat i att vi inte kan använda spisen idag eftersom vi inte vill riskera att någonting stänker eller kladdar innan oljan sugits in ordentligt. Så vi får försöka fundera ut någon enkel mat som inte behöver tillagas på spis eller pysslas för mycket med. Detta kommer hur som helst bli en lugn kväll. Ska försöka hitta någon bra film att titta på då jag inte är särskilt förtjust i vare sig Lets Dance eller På spåret. Ska nog ordna sig.

Dag 7 - Min bästa vän.

Min bästa vän heter Amanda Sund. Vi har hängt ihop som Piff och Puff sedan årskurs sex då vi började i samma klass. Amanda är en helt fantastisk människa som verkligen bryr sig om alla andra, på riktigt. Hon är den trevligaste och varmaste personen jag någonsin mött och jag tror inte att det finns en enda människa som tycker illa om henne. Anledningen till att just vi är bästa vänner är lite oklar, men det bara är så. Det är någonting som klickar mellan oss, på ett högre plan så att säga. Hon är inte den av mina vänner som jag umgås mest med, eller pratar oftast med i telefon, men hon är den som alltid finns med mig. Som alltid förstår mig. Som helt enkelt är min allra bästa vän.

Dag 6 - Om det här vore min sista dag.

Ja, om detta vore min sista dag skulle jag vilja göra en jäkla massa. Jag skulle vilja spendera förmiddagen på spa tillsammans med de människorna som ligger mig varmt om hjärtat. Jag skulle bada bubbelpool, få massage, dricka champange och snacka en jävla massa skit. Sen skulle jag vilja hitta på någonting roligt, typ åka med en skitsnabb bil på en tävlingsbana. Därefter skulle jag vilja äta på en riktigt, riktigt, riktigt lyxig restaurang. Sen skulle jag vilja åka hem och bara mysa framför tvn och dricka te. Fortfarande tillsammans med mina nära och kära då alltså såklart.

Nu är jag där igen.



Är sjukt less på det mest just nu.
Har en sån där period då jag bara vill gömma mig någonstans och slippa omvärlden för en stund. Slippa alla dumma jävlar. Slippa den förbannade kylan. Slippa ansvar. Slippa finnas till. Bara för en liten, liten stund.



RSS 2.0